Kedves Családtagok!
Kedves EduSenior Program Résztvevői!
Kedves Szenior és Szépkorú Társaink !
Kedves Nagyszülők!
Kedves Idősödő és időskorúakkal foglalkozó Intézmények, Szervezetek
Igazgatói, Vezető, Munkatársai!

Az elmúlt napokban egy miskolci helyi húsvéti előkészítő rendezvény szervezésével kapcsolatban említettem a 2012 évben alapított Lépjünk együtt Nagyi - Játsszunk együtt Nagyi" projektünket. A Projekttel kapcsolatban néhány akkori dokumentumot is kiküldtem -gondolván arra hátha 10 év távlatából újra lehet gondolni, esetleg felújítva megvalósítani!
S mi történt két napja - ha nem is állandóan - de gyakran - cseng a telefonom és a Messengeren a jelentkezők , hogy ha lehetséges küldjem meg részükre a projekt alapján megírt  "Módszertani kézikönyvet".
Sikerült az archívumból a Társ Alapítóval és szerkesztővel elővarázsolni  és mindnyájunk örömére szeretettel és tisztelettel bocsátjuk rendelkezésre - eredményes hasznosításra a mindennapi életben
Annak is örülök , hogy ilyen gyorsan sikerül megküldeni , mert voltak akik kimondottan a közelgő Húsvét Ünnepekre szerettek volna további ötleteket kapni. S mi több volt akit - a korábban megküldött anyagokból - a "Mihály napi rendezvény" érdekelte volna -ami még azért elég messze van.
A Program Alapítói és a Kézikönyv Szerzői nevében nagyon jó munkát és szép eredményeket kívánunk a Lépjünk együtt Nagyi- Játsszunk együtt Nagyi projektünk helyi megvalósításában.
A Kézikönyv a honlapunkon is megtalálható : www.harmadikkoregyeteme.hu

Szeretettel Dr Dobos László 3.KEMA Kuratórium elnöke    a "Laci bácsi"

KIADVÁNY - 3KEMA + Belvárosi Ovi_végleges