Kedves Családtagok!
Kedves Szenior és Szépkorú Társaink!
Kedves Együttműködő Szakmai Partnereink!
Kedves Barátaink!

Örömmel és szeretettel küldöm meg "Az EduSenior Program demencia prevenciós ""KÉPREGÉNYE" a COVID idején a megelőzés érdekében " című kiadványunk 2. RÉSZÉT -Alprogramját  - szíves felhasználás céljából

.Köszönjük at I .rész után megküldött telefon, e-mail, Messengeren küldött elismerő , dicsérő gondolataikat,észrevételeiket, javaslataikat  Igyekszünk azokat megfogadva is tovább írni, szerkeszteni kiadni további Képregény részeket.

Jelenleg előkészítés alatt áll a III-IV-V . részek szakmai anyagai , készül a képes szerkesztésük -folyamatosan.

Sajnos elektronikusan nem tudjuk eljuttatni nagyon sok zárvány vagy kis településre ahol talán a legnagyobb szükség lenne a Képregény adta lehetőségek hasznosítására! Kérésünk, hogy segítsétek a  képregényünk elektronikus vagy papír alapú továbbítását minél több helyre- elsősorban az egyedül élő, magányos Szenior és időskorúak részére .KÖSZÖNJÜK!

A Képregény III.Rész 2022 február közepén - végén jelenik meg

A Képregény megtalálható a :www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon  . és rövidesen az Edu Senior Kincsestárban is.

Örömmel tájékoztatlak Benneteket , hogy az EduSenior Program 2022 márciusától egy régen várt és igényelt Alprogrammal egészül ki. Nevezetesen : "Én kis kertemben kerteltem , babarózsát ültettem ..." munkaanyag címmel a Kocsis Pál Kertbarát Kör Elnökével  egyeztetés alatt van!  Amint létrejön a "Megállapodás" küldöm a részvétel lehetőségeit!

Vigyázzatok magatokra! Egymásra! A szabályokat tartsátok be!

Szeretettel : Dr Dobos László a 3KEMA Kuratórium elnöke     a "Laci bácsi."