Kedves Családtagok!
Kedves Barátaink!
Kedves EduSenior Program Résztvevői!
Kedves Szenior és Szépkorú Társaink!

A hétvége közeledve ismét küldök két - esetlegesen "jobb hijány" szórakoztató, élményt adó, netán "LLL" ismereteket nyújtó, esetleges tanulságos - szöveget, illetve dia sorozatot.
Témában kicsit távol- de mégis közelállónak is lehet tekinteni, hisz a bűnözés-áldozattá válás és  a Császári kincs nincsenek olyan távol egymástól.
Na mindenesetre ki ki melyiket szereti azt olvassa, nézegesse. A kincs látványt el lehet felejteni , tamán az áldozatsegítéssel  kapcsolatos részt érdemes megjegyezni- az "Ördög nem alszik!"

Egy nagy személyes kérésem lenne elsősorban az aktív, munkát vállaló - bármilyen formában  és mértékben és helyen - tegye meg :
-hogy írjon egy kis történetet nekem a "munkában töltött " tevékenykedtetésben  - hívatalos, családi, önkéntes -  napjairól. Az alábbi rövid vázlat szerint /nem kötelező/
-Monogram életkor, település nagyság ol Megyei jogú város, város , község, falú stb, a munkahely megnevezése/ a munkavégzés/
-Munkával kapcsolatos észrevételek, annak örömei, nehézségei, közösség -ha van,  stb
-A munkavégzés motivációja? /Motivációi?/
-Minden amit még fontosnak tart megjegyezni! Pl mit kéne másképp csinálni? Javaslatok a jövőre nézve? Ötletek? Jogszabály módosítások??,
KÖSZÖNÖM szépen!
Határidő 2022 március 6-ig
Terjedelem : 1-3 oldal
Korhatár 55+ évesek
Szeretettel Apa Papa,  Laci, Lacika, Laci bácsi, Tanár Úr

Bárki írhat! Adjátok tovább!
fejléc bűnmAlap 2

Lakossági Hírlevél

2022. február 22.

Bűncselekmények Áldozatainak Napja


Tisztelt Olvasó!
2022. február 22. a Bűncselekmények áldozatainak napja. Az Európa Tanács 1990. február 22-én tette közzé a bűncselekmények áldozatainak chartáját. Ez a nap azóta a Bűncselekmények áldozatainak napja, amelyet 1993-tól Magyarországon is megtartanak.

Bűncselekmény áldozata egyfelől a bűncselekmény, a tulajdon elleni szabálysértés közvetlen sértettje, valamint az a személy, aki a bűncselekmény/tulajdon elleni szabálysértés következtében szenvedett el valamilyen sérelmet.

A rendőrség ezen a napon is az áldozatok megsegítésének fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Ebből az alkalomból egy 10 plakátból álló kiállítást szerveztünk az Avasi református templomban, melynek képanyagából egy lapozható online újságot is összeállítottunk.
A képek valós bűnügyi helyszíneken készültek, igyekeztünk érdekes, látványos képeket összeválogatni és némi kísérő szöveggel ellátni őket. Néhány képet a nyomokat rögzítő bűnügyi technikus elrontott (természetesen készült jó kép is), de pont ez adja az érdekességét.

FIGYELEM!

Nyugalom megzavarására alkalmas képek!!!


A figyelmeztetés tudatában kattintson a lapozható újság megtekintéséhez a képre.

előlapkicsi
Tisztelettel:
az ELBIR szerkesztői

Cím: 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32.; 3501 Miskolc, Pf. 161.

E-mail: sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu

Telefon: (06-46) 514-510, BM: (31) 26-24

E-mail: bunmeg@borsod.police.hu

Telefon: (06-46) 514-523, BM: (31) 27-18

Email Marketing Powered by MailPoet