Kedves Családtagok!
Kedves Szépkorú Társaink!
Kedves Barátaink!
Kedves EduSenior Program iránt Érdeklődők!

Örömmel és tisztelettel küldöm meg "Az EduSenior Program demencia prevenciós "Képregénye a Covid idején a megelőzés érdekében cimű kiadványunk különkiadását a tervezettnél néhány nappal korábban. A különkiadásunk írója és  diáinak összeállítója Professzor Dr Dinya Zoltán az MTA doktora a MAB TH Gerontológia Munkabízottságunk elnöke.
Prof Dinya Zoltán úr felajánlotta azt a lehetőséget az olvasóinak , hogy ha a kiadott dia szakszövegeivel kérdés, észerevétel merülne fel a lanodobos@gmail.com e-meilre küldje el írásdban és néhány napon belül megválaszolja
.
Szeretnénk jelezni hogy a Képregényünk olvasói, felhasználói részéről igen sok értékes javaslatot, észrevételt kapunk, melyeket a következő részek összeállításánál igyekszünk figyelembe venni. Köszünjük az elismerő, dícsérő szavakat- folytatjuk munkánkat s igyekszünk minél érthetőbb és szakszerűbb módon segítséget adni e nem könnyen megelőzhető,  kezelhető, enyhithatő, lassitható demencia betegséggel kapcsolatban..

A 3.Rész várhatóan 2022 február utólsó napjaiban jelenik meg!

Többek kérésére - de az alkotók kívánsága is - , hogy minél több helyre, személyekhez kerüljön el a Képregény - jelezzük hogy az eredeti sokszorosaitása, honlapra feltétele, kis településekre eljuttatása stb - határainkon belül és kívül - engedéyezett, sőt kérjük - ingyenes !  Pályázati és egyéb  pézforráshoz való jutás érdekében csak az alapitó/alkotók írásbeli egyetértésével használható fel.

A Képregényünk ötletre, alapítása,  tervezése, , gyakorlati teljes kivitelezése, előállítása civil önkéntes munka keretei között valósul meg, semmilyen pénzbeli támogatásban nem részesül.  Jelenleg kb 5-6 rész szöveges része - diák - van kész, de dolgozunk a továbbiakon is, hogy minél színesebben , sokrétűen, sololdalú megközelitésben mutassuk be és tegyük eredményesen használható segédeszközzé Képregényünket.Ezért is fogadjuk szívesen a "felhasználói" véleméneket - szakmai Szakértőinkkel együtt

A Képregény elérhető a : www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon

Üdvözlettel : Dr Dobos László a 3.KEMA kuratórium elnöke.