Kedves Családtagok!
Kedves Szenior / Szépkorú Társaink!
Kedves EduSenior Program Résztvevői!
Kedves Partner Szervezeteink!
Kedves Barátaink!

"Az időskor filozófiája" kis dia"képregényt" nem régen kaptam mintegy besegítésképpen a "demencia képregény sorozatunkba" Úgy gondoltam továbbítom a jelenleg még összeállítás alatt álló képregényünk "külön számaként"  - második alkalommal .
Végigolvasva és egy kicsit elmélyedve "Az időskor filozófiája " fotó és cdia sorozatban -igen sok tanulságos, megszívlelendő gondolatot találtam a színes, érthető szöveggel és zenével ellátott küldeményben.
Most amikor a Covid-19 járvány egy változó szakaszában értünk - még nem tudjuk a biztos kimenetet- nagyon fontosnak tartjuk az idősödő és időskorú emberek pozitív egészséges gondolkodását , életfilozófiáját,  életmódját, aktivitását , a tanulságok levonásával a jövő útjának tervezését,-esetleges "áttervezését"- úgy gondoljuk , hogy a kapott "fotó anyag és szövege" nagyon sok hasznos segítséget, eligazítást nyújthat az egyéni "jövőkép " kialakításához! 
Természetes "mindenki a saját életének a kovácsa" - mondja a régi jó közmondás . Így döntsétek el ki? kik? mit tudnak egyéni életükben hasznosítani .
Ha van lehetőségetek és úgy gondoljátok hogy mások is tudják hasznosítani adjátok tovább . Nem ismerjük a kapacitás végét!

A "Demencia képregény következő száma 2022 április második felében kerül kiküldésre . Addig is pozitív gondolkodást , az egyéni lehetőségeken belül sok aktivitást, napfényes és jó levegőjű tavaszt kívánunk sok - sok kedves virággal.

Szeretettel Dr Dobos László a 3.KEMA Kuratórium elnöke

Az idos kor filozofiája.pps